Min filosofi om Hundetrening

Trygghet - Relasjonsbygging - Hundens medvirkning - Selvtillit

I jungelen av hundetrenere er det ikke lett å orientere seg. Jeg brenner for å spre kunnskap om et aversivfritt og belønningsbasert hundehold, der hundens medvirkning og en trygg relasjon mellom hund og eier står i fokus. 


Å kunne lese hunden sin er viktig for å forstå, tilrettelegge og gi hunden en god hverdag og et verdig liv. Jeg har masse kunnskap om hundens språk, hvordan bygge selvtillit (både hos hund og eier) og om ulike treningsmetoder. Min pedagogiske bakgrunn som barnehagelærer bruker jeg aktivt i hundetreningen, men også i mine mellommeneskelige relasjoner. 

ONLINE FOREDRAG

Jeg har følgende innspilte online foredrag til salgs. 

Du har tilgang til de ca 1 mnd og kan se de når du vil:


Forstå din hund: Her går jeg gjennom hundens språk og signaler, forklarer og gir deg mer kunnskap slik at du kan bedre lese og forstå din og andres hund, tilrettelegge og bli enda tryggere i ditt hundehold.

Pris 250,-kr


Passeringsutfordringer: Enten du vil forebygge, jobbe med eller lære mer om bla stress hos hund så er dette foredraget for deg. Her går jeg gjennom ulike teorier, gir tips og råd til øvelser. samt bruk av og anbefaling av utstyr. Jeg viser også mer om leash skills.

Pris: 250,-kr


Problematferd vs Atferdsproblem: Dette foredraget tar for seg forskjellen på disse to ufordringene, hvordan du kan tilrettelegge og forhindre, samt jeg forklarer mer om belønningsbasert trening og går gjennom hundens 7 grunnleggende behov.

Pris: 250,- kr


Seperasjosnangst: Hva er seperasjonsangst og hva er tegnene? I dette webnaret gir jeg deg tips og råd og et behandlingsopplegg du kan følge for både å forhindre og jobbe med Seprasjonsangst utfordringer. Min hund fikk SA i fjor, og dette hjalp oss!

Pris: 150,-kr


Frykt for mennesker: En del hunder er redd, stresset eller er ikke komfortabel rundt nye mennesker. Dette kan være enten ute på tur, når dere får besøk eller begge deler. I dette webinaret går jeg gjennom to ulike behandlingsopplegg, gir deg tips og råd, samt går gjennom noen av hundens signaler. 

Pris: 250,-kr


Send en epost til karianne@poteterapi.com for å kjøpe tilgang til disse. 

Hvordan: Jeg sender faktura, og når denne er betalt får du tilgang til de webinarene du ønsker å kjøpe!


Sammen med Kamilla i Citydogs vil vi dele gode tips og råd om belønningsbasert trening. Koden "poteterapi15" gir deg 15% rabatt.

Trykk på bildet for å komme til bloggen

Sele vs. halsbånd

Er det noe jeg brenner for så er det å spre kunnskap. Kunnskap som har forankring i forskning, studier og fag. Derfor har jeg skrevet en artikkel om hvorfor jeg kun bruker sele og anbefaler det.


Trykk på knappen så kommer du til artikkelen.


Den er skrevet med hjelp av kildene jeg har lenket til.

Har du fått valp i hus?

Det er mye å tenke på når man får valp.

Ikke alle kan, eller vil, gå på et typisk valpekurs. Det er ikke alltid det beste for valpen, og som nybakte eiere er det ikke alltid like lett å få med seg alt da valpen krever deres oppmerksomhet.


Kanskje trenger dere veiledning, litt opplæring i hundens språk, tips, råd og veiledning og insprasjon til hundetrening eller annet? Dette kan jeg hjelpe med! 


Storm er også rolig og god med valper, så om valpen trenger å sosialiseres med en stor og rolig hund kan vi hjelpe med det. Ta kontakt for å avtale eller om du vil vite mer! Sammen finner vi en pakkeløsning

Hundens signaler

Visste du at hunder kommuniserer ved hjelp av ulike signaler? De bruker både visuelle signaler, lydsignaler og luktsignaler. Hunder er konfliktsky og disse signalene hjelper dem å holde ro og orden, og unngå konflikter. 


Foruten å bli brukt i kommunikasjon med andre hunder bruker de dem også med oss. Det er derfor viktig å kunne noe om disse for å forstå, og tilrettelegge for, din hund. 


Signalene blir også brukt til å dempe eget stress og andres, som feks deg som eier. Desverre er det mange som ikke vet om dette og som trener vekk eller straffer hunden for bruk av disse signalene. Da får man ofte en redd, usikker eller aggressiv hund. Ta kontakt om du vil vite mer og lære om hundens signaler.